Η έκπληξη έγινε στη σειρά των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς καθώς οι δεύτεροι πήραν το “διπλό” στην έδρα των “Σπιρουνιών” και, πλέον, έχουν αυτοί το πάνω χέρι. Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Κλέι Τόμσον σε συνδυασμό με το “γεμάτο” παιχνίδι του Στέφεν Κάρι αποτέλεσαν τα δύο “κλειδιά” της νίκης, αν και όπως τόνισαν αμφότεροι, το 1-1 δεν σημαίνει τίποτα.

Ειδικά, ο Κλέι Τόμσον στάθηκε στη σημασία που έχει το να διατηρηθούν οι “Πολεμιστές” σε εγρήγορση για να κάνουν το 2/2 στην έδρα τους. “Η νίκη μας άλλαξε όλη τη δυναμική της σειράς, και πραγματικά έχουμε την καλύτερη έδρα στο ΝΒΑ. Πρόκειται για τους καλύτερους φιλάθλους για τους οποίους έχω αγωνιστεί. Πρέπει να επιστρέψουμε στο Γκόλντεν Στέιτ βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δίνοντας στον κόσμο ένα σόου την Πέμπτη ή την Παρασκευή.

Προσωπικά, έχω ήδη αρχίσει να ανυπομονώ. Το να καταφέρουμε να κρατήσουν αλώβητη την έδρα μας και να κάνουμε το 3-1 είναι τα πάντα για εμάς”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός φόργουορντ, ενώ ο Στέφεν Κάρι υποστήριξε πως “ο κόουτς μάς είπε στο ημίχρονο να βγάλουμε από το μυαλό μας ότι είχε γίνει στο πρώτο μέρος. Είμαστε μία νεανική ομάδα, οπότε αυτό ίσως μας βοηθήσει να ξεχάσουμε ό,τι έχει γίνει και να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το παιχνίδι”.