«Πήρε ανάποδες» ο Κάιρι Ιρβινγκ μετά το δημοσίευμα που ανέφερε ότι σε τετ α τετ που είχε με τον Κέβιν Ντουράντ στα αποδυτήρια στο πρόσφατο All Star Game του ΝΒΑ, «έψηνε» τον «KD» για να βρουν τρόπο και να παίξουν μαζί στην ίδια ομάδα! Ο 26χρονος γκαρντ των Σέλτικς έγινε «μπαρούτι» και ξέσπασε για τα καλά.

Σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε ότι το τετ α τετ με τον Ντουράντ ήταν απλά μια κουβέντα με έναν φίλο, ενώ έσταξε χολή για τον δημοσιογράφο που έβγαλε το όλο θέμα στο φως και τόνισε ότι υπέθεσε απλά τι έλεγαν οι δυο παίκτες και θεώρησε ότι πρέπει να έχει και γνώμη για το θέμα. Μέσα σε όλα άφησε να εννοηθεί ότι οι δημοσιογράφοι δεν σέβονται την ιδιωτική ζωή των παικτών και αυτά τα πράγματα χαλάνε τοπ ΝΒΑ.

Τα «γαλλικά»

Από το ξέσπασμά του όμως, δεν έλειψαν και τα… «γαλλικά».

Αναλυτικά ο Κάιρι Ιρβινγκ  ανέφερε στις ομοβροντίες του:

«Δεν έχω προσωπική ζωή όταν είμαι εκεί έξω στο ΝΒΑ. Είμαι ένας άνθρωπος που μιλάει σε έναν φίλο του. Είναι τρελό. Αυτά είναι που χαλάνε την λίγκα. Κανείς δεν βοηθά το ΝΒΑ να πάει μπροστά, ειδικά όταν γίνονται τέτοιες μαλα@@ες σαν και αυτήν. Είναι η ζωή μου σωστά; Είναι δύο άνθρωποι που μιλάνε, έχουν μια συζήτηση. Αν ήμασταν έξω θα αφορούσε κανέναν; Αλλά είναι ένα βίντεο με έναν τύπο που υποθέτει τι λέμε και έχει και γνώμη. Γιατί να με νοιάζει; Γιατί με επηρεάζει;».

 

TO ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΡΒΙΝΓΚ

 

ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ