Τέσσερις χιλιάδες φίλαθλοι των Θάντερ περίμεναν τους παίκτες της ομάδας μετά τον πέμπτο τελικό με τους Χιτ για να τους αποθεώσουν. Οι παίκτες έζησαν απίστευτες και συγκινητικές στιγμές. Η σεζόν ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, όμως αυτό δεν αναιρεί τις προσπάθειες των παικτών των Θάντερ και την εκπληκτική φετινή τους πορεία. Οι φίλαθλοι των Θάντερ είναι περήφανοι για αυτή την ομάδα και είχαν ετοιμάσει κάτι εκπληκτικό για τους παίκτες. Σε ένα χώρο που συνήθως είναι άδειος ο κόσμος έφτιαξε μια πρόχειρη εξέδρα, έβαλε μικρόφωνα και ηχεία και περίμενε υπομονετικά τους παίκτες.

Όταν οι παίκτες των Θάντερ είδαν πως ο δρόμος που οδηγούσε στον τερματικό σταθμό να έχει κλείσει συγκινήθηκαν και ο Τζέιμς Χάρντεν πήρε το λόγο και απευθυνόμενος στο κοινό είπε: “Καμία άλλη ομάδα στο ΝΒΑ δεν έχει τόσο πιστούς οπαδούς κι αυτό σημαίνει πολλά για εμάς. Να ξέρετε ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου εκτιμάμε όσα κάνετε για εμάς και θα προσπαθήσουμε την επόμενη σεζόν να σας φέρουμε αυτό που θέλουμε όλοι. Το πρωτάθλημα“.

Την ίδια στιγμή ο Κέβιν Ντουράντ και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν πίστευαν στα μάτια τους όσα έβλεπαν. Οι 4.000 φίλαθλοι της ομάδας φίλαθλοι της ομάδας φορούσαν μπλουζάκια της ομάδας και απέδειξαν για ακόμα μία φορά πόσο πιστοί είναι σε αυτή. “Ελπίζω πως του χρόνου εδώ θα γίνει η παρέλαση για την κατάκτηση του τίτλου” δήλωσε ο Ντουράντ και γνωρίζοντας την αποθέωση, ενώ ο Θάμπο Σεφολόσα τόνισε πως: “Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, θα το κάνουμε για εσάς, γιατί είμαστε μια οικογένεια“.

Ο Ντέρεκ Φίσερ από την πλευρά του σχολίασε: “Λυπάμαι που δεν καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος” και συνέχισε λέγοντας ότι: “Πέρασα όμορφα στην Οκλαχόμα. Μακάρι του χρόνου να έχουμε άλλη μια ευκαιρία για να τελειώσουμε την δουλειά”.

Μετά την 15λεπτη παρουσία τους οι Θάντερ έδωσαν στον Ντουράντ το μικρόφωνο για να κάνει τον επίλογο. Ο σταρ της ομάδας εξήγησε ότι δεν είχε να πει πολλά, όμως δύο φράσεις του ήταν αρκετές για να δημιουργήσουν πανδαιμόνιο. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Ένα πράγμα μπορώ να σας υποσχεθώ. Θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, ώστε να επιστρέψουμε στους τελικούς και να φέρουμε το πρωτάθλημα στην Οκλαχόμα“.