Οι συνεχόμενες ήττες των Λος Άντζελες Λέικερς δεν θα μπορούσα να περάσουν… απαρατήρητες από τη διοίκηση των Καλιφορνέζων. Το να βρίσκονται, άλλωστε, στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα στη Δύση είναι κάτι που μόνο συνηθισμένο δεν είναι για μία από τις ιστορικότερες ομάδες του ΝΒΑ. Έτσι, και με δεδομένη την σπέκουλα όλο το προηγούμενο διάστημα, οι “Λιμνάνθρωποι” αποφάσισαν να… αποχαιρετήσουν τον Μάικ Μπράουν, ο οποίος “πλήρωσε το μάρμαρο” της τραγικής εικόνας που παρουσιάζουν εδώ και αρκετό καιρό.

Η προπονητολογία έχει, ήδη, ξεκινήσει στο Λος Άντζελες με το όνομα του Φιλ Τζάκσον να φιγουράρει ως πρώτο στη λίστα των διαδόχων. Άγνωστο παραμένει, βέβαια, το αν ο πολυνίκης προπονητής θα επιχειρήσει να επιστρέψει στους πάγκους για λογαριασμό των Λέικερς. Γι αυτό το λόγο υπάρχει έτοιμο και το plan b, που ακούει στο όνομα… Μάικ Ντ’ Αντόνι. Ο Ιταλός προπονητής παραμένει άνεργος μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο των Νιού Γιορκ Νικς την περσινή σεζόν.

Προς το παρόν, πάντως, ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Μπέρνι Μπίκερσταφ, θα αναλάβει να καθοδηγήσει τους “Λιμνανθρώπους” στις προσεχείς αναμετρήσεις, μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης του Μάικ Μπράουν.