Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν!…
Αυτό που φαινόταν ως απλή φήμη πριν μερικές ημέρες, έλαβε σάρκα και οστά καθώς οι Ντένβερ Νάγκετς ανακοίνωσαν το “διαζύγιό” τους με τον Τζορτζ Καρλ. Μία κίνηση μάλλον… ανεξήγητη με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα (σ.σ.: ρεκόρ νικών σε μία σεζόν), αλλά… δικαιολογημένη αν κρίνουμε από την αποχώρηση του Μασάι Ουτζίρι και της… σύνδεσής της με την προσπάθεια για αλλαγή σελίδας στους “Σβώλους“.

Η διοίκηση του Ντένβερ ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα πως ο “Προπονητής της Χρονιάς” αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, με τον Τζον Κρόενκε (πρόεδρος) να επισημαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα των “Σβόλων” πως “ο Τζορτζ (Καρλ) ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας που είχαμε την τελευταία δεκαετία. Εκτιμούμε όλα όσα έκανε μαζί μας “βάζοντάς” μας στις κορυφαίες ομάδες της Δύσης. Είναι ένας προπονητής που βρίσκεται στο Hall of Fame, του οποίου η κληρονομιά θα υπάρχει για πολλά χρόνια στο Ντένβερ”. 

Παρά τα… μέλια, όμως, ο “Προπονητής της Χρονιάς” είναι αναγκασμένος να ψάξει αλλού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κάτι που μόνο… ικανοποιημένες αφήνει τις ομάδες που εξακολουθούν να αναζητούν προπονητή, με τους Λος Άντζελες Κλίπερς… να είναι στη γωνία.

Γι αυτό, όσοι πιστοί προσέλθετε