Έντονες φήμες εξ ΗΠΑ κάνουν λόγο τις τελευταίες ώρες για το αντίο μετά το πέρας της φετινής αγωνιστικής περιόδου του Gregg Popovich, ενός εκ των σπουδαιότερων προπονητών στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ, στο χώρο του αθλήματος και των San Antonio Spurs!

Ο ικανός τεχνικός βαδίζει ήδη στα 72 έτη ζωής και έχοντας πετύχει τα πάντα σε ομαδικό και ατομικό πεδίο στο διάβα του εδώ και 33 χρόνια στο ΝΒΑ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.
Συνολικά, ο Pop έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα κόσμου με τα «Σπιρούνια», τα οποία και εξέλιξε σε μια από τις μεγαλύτερες δυναστείες στην ιστορία των αμερικανικών σπορ, ενώ στο Τόκιο πριν από λίγους μήνες πανηγύρισε και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας με την Team USA.

Τέλος, όπως αναφέρει ο Jake Fischer του Bleacher Report, ο Will Hardy -νυν βοηθός του Ime Udoka στους Boston Celtics– συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες ανάληψης των καθηκόντων στους Τεξανούς μετά τη συνταξιοδότηση του Popovich.