Η περσινή σεζόν των Νάγκετς ήταν γεμάτη τραυματισμούς βασικών παικτών. Η φετινή, όμως, είναι γεμάτη γκρίνιες και για την διοίκηση μάλλον δεν υπήρχε διαφορά στο άλλοθι ή το αποτέλεσμα… Το Ντένβερ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (3/3) την απόλυση του κόουτς Μπράιαν Σο, ο οποίος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει και τη δεύτερη χρονιά του στο Κολοράντο ως χεντ κόουτς. Ο παλαίμαχος γκαρντ, για χρόνια ασίσταντ του Φιλ Τζάκσον στους Λέικερς και του του Φρανκ Βόγκελ στην Ιντιάνα, ανέλαβε τους «Σβώλους» το καλοκαίρι του 2013, μετά την απρόσμενη απόλυση του Τζορτζ Καρλ (που τους είχε οδηγήσει σε ρεκόρ ομάδας με 57 νίκες, αλλά είχε αποκλειστεί στον 1ο γύρο των πλέι-οφς από τους Ουόριορς). Αποχωρεί με συνολικό ρεκόρ 56-85, καθώς μετά το περσινό 36-46, φέτος οι Νάγκετς έχουν 20-39, με κάκιστο το τελευταίο δίμηνο.

Οι Νάγκετς άρχισαν την κανονική περίοδο με ρεκόρ 18-20, όμως στα τελευταία 21 ματς μετρούν μόλις 2 νίκες και η διοίκηση απομάκρυνε τον Σο, λόγω και των περιστατικών που έδειξαν πως δεν έχει τον σεβασμό των παικτών του. Τη θέση του, ως υπηρεσιακός κόουτς, θα αναλάβει ο Μέλβιν Χαντ, ο οποίος είναι εδώ και 5 χρόνια βοηθός στο Ντένβερ και νωρίτερα ήταν άλλα τόσα ασίσταντ στο Κλίβελαντ. Τα πρώτα ονόματα υποψήφιων αντικαταστατών ήδη ακούστηκαν και αναφέρουν τους Μάικ Ντ’Αντόνι, Έιβερι Τζόνσον και Άλβιν Τζέντρι. Με την ελπίδα των παραγόντων της ομάδας ο νέος τεχνικός να συσπειρώσει τα αποδυτήρια. Ο Μπράιαν Σο «πλήρωσε» κυρίως το σύνθημα «1,2,3… 6 εβδομάδες» που ακούστηκε σε τάιμ-άουτ στο πρόσφατο ματς με τη Γιούτα και φάνηκε να παραπέμπει στις 6 εβδομάδες για το τέλος της σεζόν.

Κοινό και Τύπος θεωρούν πως οι Νάγκετς έχουν παρατήσει τη χρονιά, αλλά τον Σο «βαραίνουν» άλλες καταστάσεις. Πέρσι παρακάλεσε δημοσίως τους παίκτες του να παίξουν πιο σκληρά, αλλά επίσης δημοσίως άσκησε την κριτική του για κάποιους παίκτες και τσακώθηκε με τον Αντρέ Μίλερ. Φέτος, δεν έκρυψε πως αν η ομάδα του δεν βελτιωθεί, κινδυνεύει με απόλυση και στις 17/11/14 δημοσίευμα του ESPN έκανε λόγο για αντιπάθεια του Κένεθ Φαρίντ προς το πρόσωπό του… Στα τέλη Γενάρη παραδέχθηκε πως αισθάνεται εκτός ομάδας όταν εκείνη χάνει και στις 3/2/15 ομολόγησε την σκέψη του ότι οι παίκτες του θέλουν να χάνουν οικειοθελώς! Αν σε όλα αυτά προστεθεί και ο καυγάς του με τον Τάι Λόουσον, κατανοεί τη δυσάρεστη θέση στην οποία είχε περιέλθει ο Σο, τον οποίο ο τζένεραλ μάνατζερ, Τιμ Κόνελι, ευχαρίστησε «για τις υπηρεσίες του και είμαι βέβαιος ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του». Καταλήγοντας πως «πρόκειται για ένα σπουδαίο μπασκετικό μυαλό, αφού απλώς εδώ δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε».