Το ενδιαφέρον των Nets για τον Milos Teodosic δεν είναι νέο. Υπάρχει εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια, όμως φαίνεται πως το καλοκαίρι η ομάδα του Brooklyn θα είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να εντάξει τον Σέρβο άσο στο δυναμικό της. Πλέον το παραδέχονται και οι παράγοντές της, με τον Sean Marks να εξηγεί στη New York Post πως το ταξίδι του στη Μόσχα θα περιλαμβάνει και τη συνάντηση με περισσότερους στόχους.

 Ο General Manager των Nets θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στη Ρωσία μαζί με τον head coach Kenny Atkinson για να συναντήσουν τον ιδιοκτήτη του franchise Mikhail Prokhorov. Σε αυτή τη συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που θα απασχολήσουν την ομάδα το καλοκαίρι, με τον Marks να παραδέχεται πως: «Θα του δώσουμε το πλάνο μας και θα κάνουμε και λίγο scouting. Δεν θα κάνουμε τόσο δρόμο απλά για να καθίσουμε και να μιλήσουμε, όμως σίγουρα θα περάσουμε ωραία με τον Mikhail”.
 O Marks αναφέρθηκε και στον Teodosic, για τον οποίο είχε να πει τα καλύτερα: «Κοιτάξτε, είναι ένας τρομερός παίκτης και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Υπάρχουν όμως κι άλλοι εξαιρετικοί αθλητές εκεί πέρα. Την τελευταία φορά που ήμουν στην Ευρώπη είδα οκτώ ομάδες. Ο assistant GM Trajan Langdon ήταν επίσης εκεί και τώρα θα ταξιδέψει για να δει άλλες δέκα ομάδες. Κοιτάζουμε αρκετούς παίκτες. Θα ήταν ανεύθυνο αν έλεγα ότι μας ενδιαφέρει μόνο ένας».

 Σύμφωνα με τη New York Post, ο Marks κι ο Atkinson βρίσκονται στο δρόμο για τη Μόσχα, δεν θα προλάβουν λογικά το αποψινό πρώτο ματς της CSKA με τη Baskonia, θα δουν όμως σίγουρα το δεύτερο, το βράδυ της Πέμπτης. Υπενθυμίζουμε πως ο Teodosic θα είναι ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα προς το ΝΒΑ, αισθάνεται πιο έτοιμος, πιο ώριμος από ποτέ και δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο ιδιοκτήτης των Brooklyn Nets, Mikhail Prokhorov, είναι ένας από τους ανθρώπους που στηρίζουν οικονομικά την CSKA.