Ο Κλέι Τόμπσον έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό του στον 6ο τελικό του NBA κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς. Αλλά ακόμα η επιστροφή του αργεί καθώς ο τζένεραλ μάνατζερ των “πολεμιστών”, Μπόμπ Μάιερς δήλωσε στην Media Day ότι ο πολύπειρος σούτινγκ γκάρντ δεν πρόκειται να επιστρέψει νωρίτερα από το All Star Break.

Το All Star Weekend είναι προγραμματισμένο για το τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου. Ο Κλέι Τόμπσον τότε θα κλείνει 8 μήνες από την άτυχη στιγμή του τραυματισμού του (ρήξη χιαστού). Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς δεν θέλουν να ρισκάρουν το οτιδήποτε με τον Τόμπσον καθώς το καλοκαίρι του προσέφεραν 5ετές συμβόλαιο αξίας 190 εκατομμυρίων δολαρίων.

“Τα πάει μία χαρά. Θα έχουμε νέα ενημέρωση κοντά στο All Star Break. Μην το ερμηνεύσετε αυτό ως ότι θα επιστρέψει πριν το All Star Break. Αυτό σημαίνει ότι τότε θα έχουμε νεότερα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάιερς.

“Θα κάνω ό,τι μου πει η ομάδα. Από την πλευρά μου έχω κάνει αυτό που πρέπει στην αποθεραπεία μου. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να βιαστώ να επιστρέψω, ειδικά από την στιγμή που θέλω να παίξω αρκετά χρόνια αφού περάσω τα 30 μου χρόνια. Θέλω να παίξω σε υψηλό επίπεδο. Όσο και να με σκοτώνει να μην είμαι στο παρκέ, η υπομονή είναι αρετή και δεν θα είναι έξυπνο να βιαστώ να επιστρέψω” είπε από την πλευρά του ο ταλαντούχος σκόρερ.