Το 65ο All Star Game του ΝΒΑ στο Τορόντο έχει την δική του ιδιομορφία πριν καν αρχίσει. Καθώς είναι το παρθενικό στην ιστορία της Λίγκας που θα διεξαχθεί εκτός Η.Π.Α.! Παράλληλα, θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος αποσύρεται τον Απρίλιο και έλαβε τις περισσότερες ψήφους για την βασική 5αδα της Δύσης! Μέχρι την αποθέωση του 37χρονου σταρ των Λέικερς και το «κυρίως πιάτο» του αγώνα της Κυριακής (14/2-ξημερώματα Δευτέρας για την Ελλάδα), πάντως, υπάρχει το “ορεκτικό” της Παρασκευής και το… «γλυκό» των διαγωνισμών καρφωμάτων και τριπόντων και δεξιοτήτων, την επομένη. Οι μεγάλοι σταρ έχουν φτάσει ήδη στον Καναδά και στην πρώτη μέρα, εκτός από την Media Day, μάλλον θα απολαύσουν τα ατέλειωτα πάρτι στην πόλη, ώστε να ετοιμαστούν να παρακολουθήσουν το All Star Saturday και να παίξουν την Κυριακή. Τα ξημερώματα του Σαββάτου, πάντως, ανοίγει το πρόγραμμα με τον αγώνα των celebrities και το καθιερωμένο ματς ρούκι και δευτεροετών, που για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα έχει «μίξη» και διαχωρισμό των νεαρών σε Ομάδα Η.Π.Α. και Ομάδα Διεθνών.

Στις 2:00π.μ. του Σαββάτου θα γίνει το τζαμπ-μπολ του Celebritity Game με προπονητές του Κέβιν Χαρτ (κωμικός) και Ντρέικ (τραγουδιστής) και βοηθούς τους Στιβ Νας, Μπέκι Χάμον, Αντρέ Ντράμοντ, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Αϊζάια Τόμας, για το οποίο υπάρχει «κίνημα» στο διαδίκτυο ώστε το 2017 να αγωνιστεί και ο Μπαράκ Ομπάμα!!! Στη φετινή «έκδοση» οι ομάδες έχουν χωριστεί σε Καναδά και Η.Π.Α. και στην πρώτη θα αγωνιστούν οι Μίλος Ράονιτς (τένις), Τρέισι ΜακΓκρέιντι, Ρικ Φοξ (παλαίμαχοι σταρ), Στέφαν Τζέιμς (ηθοποιός), Τζόναθαν και Ντρου Σκοτ (από τηλεοπτικό σόου), Κρις Γου (τραγουδιστής-ηθοποιός), Τάμι Σάτον-Μπράουν (άλλοτε παίκτρια του WNBA), Ουίν Μπάτλερ (Καναδός τραγουδιστής των Arcade Fire). Με την αμερικανική ομάδα θα παίξουν οι Τζέισον Σουντέκις, Νικ Κάνον, Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Άντονι Άντερσον (ηθοποιοί), Μάγκσι Μπογκς (παλαίμαχος ΝΒΑ), Μαρκ Λάσρι (συν-ιδιοκτήτης των Μπακς), Έλενα Ντελε Ντον (WNBA) και ο Τσόνσι Μπίλαπς, παλαίμαχος γκαρντ του οποίου τη φανέλα απέσυραν προ 2 ημερών οι Πίστονς!

Τα φώτα στην πρεμιέρα του All Star τριημέρου, στις 4:00πμ., βεβαίως, θα «πέσουν» πάνω στους ρούκι και τους 2ετείς. Στην ομάδα των Η.Π.Α., για το Rising Stars Challenge, θα παίξουν Τζόρνταν Κλάρκσον, Ντι΄Άντζελο Ράσελ (Λέικερς), Ρόντνεϊ Χουντ (Τζαζ), Τζαλίλ Οκαφόρ (Σίξερς), Ζακ ΛαΒιν, Καρλ-Άντονι Τάουνς (Γουλβς), Έλφριντ Πέιτον (Μάτζικ), Μάρκους Σμαρτ (Σέλτικς), Τζαμπάρι Πάρκερ (Μπακς) και ο Ντέβιν Μπούκερ των Σανς, που αντικατέστησε τον Νέρλενς Νοέλ (Σίξερς), που δεν αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο… Για την Team World, η οποία πέρσι επιβλήθηκε 121-112 με MVP τον Άντριου Ουίγκινς, προτιμήθηκε πάλι ο Ουίγκινς (Γουλβς), αλλά και οι Κρίσταπς Πορζίνγκις (Νικς), Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς (Νετς), Εμάνουελ Μούντιεϊ, Νίκολα Τζόκιτς (Νάγκετς), Μάριο Χεζόνια (Μάτζικ), Ραούλ Νέτο (Τζαζ), Κλιντ Καπέλα (Ρόκετς), Ντουάιτ Πάουελ (Μαβς) και ο Καναδός Τρέι Λάιλς των Τζαζ θα αγωνιστεί αντί του Νίκολα Μίροτιτς (Μπουλς), που υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας.