Σε κάτι λιγότερο από μια βδομάδα (στις 7 Μαρτίου), το ετήσιο All Star Game θα ανοίξει τις πύλες του στο κοινό του ΝΒΑ (τηλεοπτικά), και θα υποδεχθεί στην Ατλάντα τους κορυφαίους σταρς της λίγκας, στον κορυφαίο -βάσει ικανοτήτων και γοήτρου- αγώνα της κανονικής διάρκειας!

Εκτός φυσικά, του μεγάλου αγώνα των Team LeBron και Team Durant, ο οποίος κλήθηκε για πρώτη φορά αρχηγός ξεπερνώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο των Milwaukee Bucks, θα λάβουν χώρα και οι εκδηλώσεις θεάματος της βραδιάς, που θα αποτελούνται από τα τρίποντα, τα καρφώματα αλλά και το Skills Challenge, με τα ονόματα των πρώτων συμμετεχόντων να έχουν αρχίσει ήδη να βγαίνουν στο προσκήνιο.

Πιο συγκεκριμένα, και όσον αφορά τα καρφώματα, γνωρίζουμε ήδη τους 3 εκ των 4 συνολικά υποψηφίων, αφού οι Obi Toppin (New York Knicks/rookie), Cassius Stanley (Indiana Pacers/ rookie) και Anfernee Simons (Portland Trail Blazers/ 3ετής) έχουν απαντήσει θετικά στις προσκλήσεις του ΝΒΑ, με το 4ο όνομα να φημολογείται πως θα ακούει σε αυτό του Zion Williamson!

Αναφορικά με το Skills Challenge, μόλις ένας παίκτης έχει δηλώσει επίσημα πως θα συμμετάσχει εκεί, με τον Robert Covington να ξεπερνάει το αμυντικογενές καλούπι του και να δοκιμάζει την τύχη του στην εκδήλωση των «κοντών». Μπορεί να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα άλλοι παίκτες, αλλά ο LaMelo Ball των Charlotte Hornets φιγουράρει ψηλά στην επιθυμία της αρχής της λίγκας.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί το γεγονός πως, εξαιτίας της πανδημίας και της έλλειψης φιλάθλων από το γήπεδο της Ατλάντα, όλες οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν την Κυριακή 7 Μαρτίου -στο ημίχρονο του αγώνα- αντί για το παραδοσιακό τριήμερο.