Όπως το λέει εκείνη η παροιμία: «Εμείς μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε». Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Κάιρι Ιρβινγκ είχαν χωρίσει με επεισοδιακό τρόπο το 2017. Ο Ιρβινγκ είχε βάλει λυτούς και δεμένους για να φύγει από τους Καβαλίερς, διότι θεωρούσε ότι ο Τζέιμς τον «καπελώνει» στο παρκέ. Και τελικά έφυγε. Φαίνεται όμως, πως όλα άλλαξαν από τότε και έτσι είναι πιθανό να «ξανασμίξουν» οι δυο τους στους Λέικερς.

Σενάρια σε αμερικανικά ΜΜΕ όπως το ESPN, ανέφεραν ότι ο Ιρβινγκ δεν θέλει να μείνει άλλο στους Σέλτικς, διότι τα έχει… πάρει γενικώς με την ομάδα και ήρθε και ο αποκλεισμός από τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο για να… δέσει το γλυκό. Ετσι δεν αποκλείεται ο παίκτης των Σέλτικς να κάνει opt out στο συμβόλαιό του και να γίνει free agent το καλοκαίρι.

Τα ίδια σενάρια ανέφεραν ότι αν γίνει αυτό, τότε δεν αποκλείεται να κλείσει στους Λέικερς και να βρει εκεί τον όχι και τόσο καλό του φίλο, Λεμπρόν Τζέιμς.

Βέβαια υπήρξαν και κάποια άλλα σενάρια πιο ακραία, όπως αυτό που έβγαλαν οι «International Business Times», που ανέφεραν ότι το ενδεχόμενο της συνύπαρξης Λεμπρόν και Ιρβινγκ είναι ορατό, αλλά όχι στους Λέικερς. Σύμφωνα με το αμερικανικό μέσο, οι δυο τους μπορεί να παίξουν μαζί, αλλά όχι στους Λέικερς, αλλά στους Νικς διότι είναι πιθανό να πάνε εκεί αμφότεροι μέσω ανταλλαγών, αλλά αυτό το σενάριο δεν δείχνει να γίνεται πραγματικότητα με τίποτα, καθώς οι Λέικερς δεν θέλουν να αφήσουν τον “βασιλιά”.