Δεν το κουνάει από το Όκλαντ ο Στεφ Κάρι. Σε δηλώσεις του ο 30χρονος all star ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει λόγος να φύγει από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Ο Κάρι βρίσκεται στην ομάδα από το 2009 όταν και επιλέχθηκε στο νούμερο 7 του ντραφτ του ΝΒΑ από τους «πολεμιστές».

Όπως φαίνεται ο σταρ του NBA θα παραμείνει για πάντα πολεμιστής των Γκόλντεν Στέιτ.

Πιο αναλυτικά:

«Σίγουρα. Αυτό είναι το σπίτι μου, εκεί που θέλω να είμαι για προφανείς λόγους».

«Λατρεύω την περιοχή (σ.σ. το Όκλαντ). Ο μόνος λόγος για να πάω πίσω στο σπίτι μου είναι εάν παντρευτεί η αδερφή μου ή για να παίξουμε κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς αυτό το παιχνίδι που έχουμε κάθε χρόνο. Συνεπώς, δεν πηγαίνω συχνά εκεί. Δεν είναι εκεί το μυαλό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ που είμαι».

Για την αψιμαχία με τον Λεμπρόν Τζέιμς στο 1ο παιχνίδι των τελικών: «Δεν θα καταλήγαμε σε καβγά. Με κοίταξε και κάτι μου είπε. Άμεσα αναρωτήθηκα γιατί μου μίλησε έτσι για ένα κόψιμο, ενώ το παιχνίδι είχε κριθεί».

Για το επεισόδιο ανάμεσα στον Τριστάν Τόμπσον και τον Ντρέιμοντ Γκριν: «Ακολούθησε ο καβγάς του Τριστάν Τόμπσον με τον Ντρέιμοντ Γκριν. Τον ρώτησα τι γίνεται. Μου απάντησε ότι έπρεπε να δείξει στους συμπαίκτες του ότι είναι εκεί για εκείνους».