Μία απάντηση που δεν περίμενε πολύς κόσμος έδωσε ο Στεφ Κάρι σε ερώτηση που του έγινε από τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Charlotte Observer», Σκοτ Φάουλερ και αφορούσε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη πόλη που μεγάλωσε και να αγωνιστεί με τους Χόρνετς.

Συγκεκριμένα ο άσος των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς δήλωσε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Προφανώς είχα ένα δυνατό δέσιμο με τη Σάρλοτ και θα ήθελα να παίξω εκεί. Νιώθω πολύ άνετα σε αυτή την πόλη. Είναι δύσκολο να πω ακριβώς το ποια θα είναι η κατάσταση το φετινό καλοκαίρι. Είναι στα… ραντάρ μου, αλλά όλο αυτό δεν είναι κάτι που βρίσκεται στο μυαλό μου καθημερινά. Προς το παρόν προσπαθώ να απολαύσω όσα θα φέρει η φετινή σεζόν».

Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα, αμερικανικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Στεφ Κάρι, που το καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος από τους «πολεμιστές», έχει μπει ήδη στο στόχαστρο του Γκρεγκ Πόποβιτς και των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Όπως δείχνουν τα πράγματα θα γίνει μεγάλη «μάχη» το καλοκαίρι για τον MVP των 2 τελευταίων χρόνων στο ΝΒΑ και ακόμη δεν έχει μπει το 2017.