Ο Κρις Κέιμαν και ο Ντάρεν Κόλισον είναι οι δύο προσθήκες που έκαναν οι Μάβερικς για να καλύψουν κάποια από τα κενά που δημιουργήθηκαν στο ρόστερ τους. Ο Κέιμαν θα συναντήσει στο Ντάλας τον Ντιρκ Νοβίτσκι, με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην εθνική Γερμανίας. Ο έμπειρος σέντερ μπορεί να δώσει λύσεις κοντά στο καλάθι με τις καλές κινήσεις που έχει.

Ο Κέιμαν θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με απολαβές 8 εκατομμύρια δολάρια και τη φετινή σεζόν είχε σε 47 αγώνες 13.1 πόντους και 7.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Μετά από αυτές τις εξελίξεις το πιο πιθανό σενάριο είναι να δει την πόρτα της εξόδου ο Μπρένταν Χέιγουντ καθώς  οι Μάβερικς θα χρησιμοποιήσουν τον όρο της αμνηστίας στο συμβόλαιο του.

Το Ντάλας μετά την προσθήκη του Κέιμαν συνέχισε τις κινήσεις του στο μεταγραφικό “παζάρι” και απέκτησε μέσω sign and trade τον Ντάρεν Κόλισον από τους Πέισερς. Αρχικά οι Μάβερικς θα υπογράψουν συμβόλαιο με τον Ίαν Μαϊνμί και στη συνέχεια θα τον στείλουν στους Πέισερς για να πάρουν τους Ντάρεν Κόλισον και Ντάντε Τζόουνς.

Ο Κόλισον τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 10.4 πόντους και 4.8 ασίστ ανά παιχνίδι και ο o Τζόουνς 5.3 πόντους. Ο Μαϊνμί από την πλευρά του είχε με τη φανέλα του Ντάλας 5,8 πόντους και 4.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.