Ο πρώην προπονητής των Τζαζ Τζέρι Σλόαν δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη θέση του προπονητή των Μπόμπκατς και απέσυρε το όνομα του από τη λίστα των υποψηφίων.

Ο Σλόαν φαίνεται πως βαρέθηκε την αναμονή και να περιμένει την απάντηση των Μπόμπκατς. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Απέσυρα το όνομά μου σήμερα. Δεν θέλω να σχολιάσω περαιτέρω το θέμα επειδή θα μοιάζει με δήλωση. Ήταν όμως υπέροχοι και δεν είχαμε προβλήματα. Απλώς απέσυρα το όνομά μου”.

Ο έμπειρος προπονητής διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει συζητήσει με τους Μάτζικ και τους Μπλέιζερς που επίσης ψάχνουν για προπονητή τονίζοντας: “Έχω μιλήσει μόνο με τον Michael Jordan (σ.σ Ιδιοκτήτης των Bobcats). Δεν έχω ανακατευθεί με άλλες υποθέσεις. Δεν είμαι απογοητευμένος, Ό, τι έγινε, έγινε. Δεν ελέγχω αυτά τα πράγματα. Αν μου τηλεφωνήσει κάποιος θα ακούσω τι έχει να μου πει”.

Οι Μπόμπκατς θα πρέπει πλέον να ψάξουν για άλλον προπονητή και στρέφονται στις περιπτώσεις των Μπράιν Σο (ασίσταντ κόουτς των Πέισερς) και Κουίν Σνάιντερ (ασίσταντ κόουτς των Λέικερς).