Έτσουξε για τα καλά η τσέπη του Paskal Siakam. O παίκτης των Toronto Raptors «την είπε» στον προπονητή του, Nick Nurse μετά την ήττα της ομάδας από τους Cleveland Cavaliers και η διοίκηση του συλλόγου, που δεν τα σηκώνει αυτά, του έριξε πρόστιμο 50.000 δολαρίων!

Όλα έγιναν μετά το ματς με τους Cavaliers. Ο Siakam τα είχε πάρει με την ήττα και βγήκε εκτός εαυτού. Κατά την διάρκεια της αποχώρησης της ομάδας από το παρκέ μετά το τελικό σφύριγμα ο Καμερουνέζος σταρ του Toronto άρχισε να λέει διάφορα σε έντονο ύφος στον προπονητή του, Nick Nurse.

Η διοίκηση της ομάδας δεν άφησε το όλο θέμα να περάσει έτσι και έδειξε την… σιδηρά πυγμή της. Έτσι έριξε βαριά «καμπάνα» στον παίκτη, στον οποίο θα κοστίσει 50.000 δολάρια το ξέσπασμα κατά του προπονητή του.

Είναι γνωστό ότι αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Στο ΝΒΑ όμως, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους και τα πρόστιμα πέφτουν βροχή.

Στην περίπτωσή του Siakam, μάλιστα αυτό φάνηκε σε όλη του την μεγαλοπρέπεια.

Ο Καμερουνέζος είναι ένας από τους απόλυτους σταρ της ομάδας και είναι ο δεύτερος σκόρερ (19,8 κατά μέσο όρο) και ο πρώτος ριμπάουντερ (7,3ριμπ.) ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση, όμως, δεν τα λογάριασε αυτά και έριξε το τσουχτερό πρόστιμο στον παίκτη.

Το επεισόδιο, πάντως, δείχνει το κακό κλίμα που υπάρχει στους Raptors, οι οποίοι έχουν πάρει φόρα στην κατηφόρα. Είναι στο 17-26 και μετράνε 9 σερί ήττες και η ατμόσφαιρα στην ομάδα δείχνει να μυρίζει μπαρούτι.