Για δεύτερο παιχνίδι στην σειρά ξεκίνησε βασικός ο Κώστας Παπανικολάου στο παιχνίδι των Ρόκετς με αντίπαλο τους Πέλεκανς, όπου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα της ομάδας του με 117-98.

Ο «Παπ» έδειξε σιγά σιγά να παίρνει μπροστά καθώς ήταν ο πρώτος σκορερ της ομάδας του με 13 πόντους (5/8 δίποντα, 3/3 βολές, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος) σε 25 λεπτά συμμετοχής, με τον Τζέιμς Χάρντεν να μένει σε ένα ακόμα ματς στον πάγκο. Για τους νικητές, που είχαν για πολύ ώρα τους βασικούς τους παίκτες στο παρκέ, ο Άντονι Ντέιβις είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 κοψίματα.

Στην θέση του πόιντ γκαρντ ξεκίνησε το παιχνίδι της preseason απέναντι στους Καβς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε 4 πόντους και 4 ριμπάουντ με 0/5 σουτ και 4/4 βολές, με τον Τζέισον Κιντ να θέλει να δοκιμάσει τον διεθνή γκαρντ/φόργουορντ σε μια θέση, στην οποία θεωρεί ότι μπορεί να διαπρέψει. Ο Αντετοτκούνμπο χρεώθηκε γρήγορα με 3 φάουλ στο πρώτο ημίχρονο, και άλλα 2 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να περιοριστεί ο χρόνος συμμετοχής του, και να επιστρέψει στην 4η περίοδο ως small forward πλέον. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, ήταν αυτή που επικράτησε με 106-100, σε ένα παιχνίδι που ο Κέβιν Λοβ είχε 25 πόντους με 5/7 τρίποντα, ενώ δεν αγωνίστηκε ο ΛεΜπρον Τζέιμς.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Κώστας Κουφός και Νικ Καλάθης στην ήττα των Γκρίζλις από τους Θάντερ με 117-107. Ο Κουφός, ο οποίος βρέθηκε στο βασικό σχήμα είχε 7 πόντους (1/2 βολές, 3/4 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 23 λεπτά συμμετοχής). Από την πλευρά του ο Καλάθης σκόραρε 9 πόντους (1/2 βολές, 4/4 δίποντα), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 15 λεπτά).