Λίγες στιγμές μετά τη νέα του ανανέωση με τους Brooklyn Nets -η οποία θα τον κρατήσει στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν– ο Mike James κατάφερε να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός φέτος (συνολικά, έφτασε τις 11 φορές σε 47 ματς) στην αναμέτρηση κόντρα στους San Antonio Spurs, που ηττήθηκαν εύκολα με 116-128 στο προάστιο της Νέας Υόρκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πρόλαβε να μετρήσει 12 πόντους (5-12 σουτ, 2-3 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ και μόλις 1 λάθος σε 26 αγωνιστικά λεπτά, που ήταν και η τέταρτη κορυφαία επίδοση των νικητών.

 

 

 

Ταυτόχρονα, ο James Harden επέστρεψε αγγίζοντας το triple double -ερχόμενος από τον πάγκο- έπειτα από απουσία 5 ολόκληρων εβδομάδων (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 τάπες), ενώ ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους ShametClaxton που ήταν οι πρώτοι σκόρερ της βραδιάς με 21 και 18 πόντους, αντίστοιχα, αλλά και 14-17 σουτ αθροιστικά!

 

 

 

Πλέον, οι Nets έφτασαν τις 46 νίκες φέτος -αλλά και τις 3 συνεχόμενες- και με 2 παιχνίδια να απομένουν ακόμα απέχουν 1 νίκη από τους πρωτοπόρους Philadelphia 76ers (ένα ματς λιγότερο) ενώ προηγούνται 2 από τους Milwaukee Bucks των αδερφών Αντετοκούνμπο (ένα ματς λιγότερο).
Αν τελείωνε η σεζόν αυτή τη στιγμή, το Brooklyn θα αντιμετώπιζε τους λειψούς Boston Celtics στον πρώτο γύρο της Ανατολής και τους Bucks -αν όλα κυλούσαν φυσιολογικά στα ημιτελικά.

 

Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία της αναμέτρησης ΕΔΩ.