Οι Los Angeles Lakers δείχνουν ξεκάθαρα πως θέλουν να φτάσουν αν όχι μέχρι την κατάκτηση του ΝΒΑ, σίγουρα μέχρι τους τελικούς της περιφέρειάς τους και το απέδειξαν χθες στους Houston Rockets με τη νίκη τους με 112-102.

Οι “Λιμνάνθρωποι” είδαν τον “Βασιλιά” LeBron James να μπαίνει σε “mood” Playoffs και να δεσπόζει για άλλη μία φορά πάνω στο παρκέ του Orlando. Πιο συγκεκριμένα, οι “Ρουκέτες” βρισκόντουσαν συνεχώς μπροστά στο σκορ, ωστόσο οι Lakers με ένα τρομερό “ξέσπασμα” στην τελευταία περίοδο έφτασαν στη νίκη και στο 2-1.

Για την ομάδα του Los Angeles, ξεχώρισε με την εμφάνισή του ο “King” James που “σταμάτησε” στους 36 πόντους, ενώ παράλληλα μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ. Δίπλα του επάξια στάθηκε φυσικά και ο Anthony Davis με το “double double” που σημείωσε με τους 25 πόντους του και τα 15 ριμπάουντ, ενώ έδωσε και 6 ασίστ. Εξαιρετικός ήταν ο Rajon Rondo, υπενθυμίζοντας σε όλους τις ικανότητές του. Ο πολύπειρος άσσος σημείωσε 21 πόντους και έδωσε 9 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Mike D’Antoni είχε σε καλή βραδιά για άλλη μια φορά τον James Harden, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Πολύ καλός ήταν χθες και ο Russell Westbrook που σημείωσε 30 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ

Houston Rockets – Los Angeles Lakers 102-112