Οι Λος Άντζελες Λέικερς θέλουν να αφήσουν πίσω τους,τις καταστροφικές σεζόν των τελευταίων ετών και σχεδιάζουν μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΝΒΑ.Οι «Λιμνάνθρωποι» έχουν στην λίστα τους τον Χασάν Ουαϊτσάιντ ο οποίος μένει free agent από τους Μαϊάμι Χιτ.

Σύμφωνα με το «EPSN» οι Λέικερς ετοιμάζουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του  Χασάν Ουαϊτσάιντ,μια κίνηση που αν πραγματοποιηθεί αναμένεται να αλλάξει τις ισσοροπίες του πρωταθλήματος,καθώς ο Αμερικάνος σέντερ είναι από τους καλύτερους και πιο ελπιδοφόρους ψηλούς.

Για τον 27άχρονο σέντερ ενδιαφέρονται ακόμα οι Μάβερικς και οι Μπλέιζερς, ενώ όπως είχε δηλώσει ο Πατ Ράιλι,το Μαϊάμι θέλει να κρατήσει τον παίκτη.Από την επόμενη σεζόν ο Ουαϊτσάιντ θα ψάξει για το μάξιμουμ συμβόλαιο που θα αγγίζει περίπου τα 22εκ δολάρια ετησίως.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο πως από την 1η Ιουλίου(ξεκινά η περίοδος που μιλούν με τους free agents) θα διαπραγματευτούν με τον Κέβιν Ντουράντ τόσο οι Λέικερς,όσο και το Μαϊάμι  .

Ο Χασάν Ουαϊτσάιντ φέτος είχε μέσο όρο 14,8π, 11,8ρ και 3,7 τάπες.