Η δημιουργία μίας νεανικής και ταλαντούχας ομάδας είναι ο στόχος του Ντάνι Έιντζ για τους Μπόστον Σέλτικς. Έτσι, παρελθόν από τους “Κέλτες” αποτελούν εδώ και μερικές ημέρες οι Ντοκ Ρίβερς (προπονητής), Πολ Πιρς (αρχηγός) και Κέβιν Γκαρνέτ. Μόνο που ο GM των Βοστωνέζων φαίνεται πως… το παράκανε!

Κι αυτό γιατί προσέλαβε τον Μπραντ Στίβενς για τη θέση του πρώτου προπονητή. Ένα όνομα παντελώς άγνωστο στον κόσμο του ΝΒΑ, αλλά με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του στο NCAA, όπου και οδήγησε το άσημο Μπάτλερ σε δύο συνεχόμενους τελικούς (2009, 2010) χωρίς όμως να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Ο νεαρός τεχνικός (σ.σ.: κλείνει τα 37 τον προσεχή Οκτώβριο) είπε το “ναι” στην πρόταση που του κατατέθηκε από τους Μπόστον Σέλτικς και θα είναι αυτός που θα αναλάβει να καθοδηγήσει το υπερωκεάνιο των “Κελτών” στη νέα εποχή του συλλόγου.

“Παρότι είναι νέος, βλέπω τον Μπραντ ως έναν σπουδαίο ηγέτη που οδηγεί τους άλλους με τον χαρακτήρα του και το πάθος του για σκληρή δουλειά. Οι ομάδες που κοούτσαρε έπαιζαν πάντα σκληρά και απέδιδαν εξίσου καλά στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Μπραντ είναι ένας προπονητής που έχει ήδη γευτεί πολλές επιτυχίες και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη δουλειά με φόντο την κατάκτηση του 18ου πρωταθλήματος”, δήλωσε ο Ντάνι Έιντζ για την έναρξη της συνεργασίας με τον Μπραντ Στίβενς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Yahoo!Sports, ο νέος προπονητής των Σέλτικς θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι του ποσού των 22 εκατ. δολαρίων.