Μετά τη… μαύρη περίοδο του Donald Trump (για το ΝΒΑ και όχι μόνο) οι πρωταθλητές μπορούν πλέον να επισκεφτούν ξανά το Λευκό Οίκο. Εν προκειμένω οι Milwaukee Bucks, οι οποίοι έκαναν σήμερα (8/11) την καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη των πρωταθλητών του ΝΒΑ στο Λευκό Οίκο και στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, μία ημέρα μετά την ήττα από τους Wizards στην Ουάσινγκτον.

«Είναι υπέροχα, είναι πραγματικά υπέροχα! Από τα Σεπόλια στο Οβάλ Γραφείο, για να συναντήσουμε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είμαι ευγνώμων γι αυτή την ευκαιρία, είναι ένα παράδειγμα πως με σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πράγματα στη ζωή σου. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο, το γεγονός πως είμαστε στον Λευκό Οίκο, συναντώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ», τόνισε στην κάμερα ο “Greek Freak”, που έγινε μαζί με τον αδερφό του Θανάση, οι πρώτοι Έλληνες που επισκέφτηκαν το Λευκό Οίκο.

BIDEN: «ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΟΝΙΔΙΩΝ»

Στη συνάντηση ο Joe Biden αποθέωσε τον Γιάννη για την τρομερή εμφάνισή του στον 6ο τελικό της σεζόν 2020-21, ενώ ο Θανάσης υπέγραψε μία μπάλα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ…

«Γιάννη, έβαλες πενήντα πόντους στο Game 6. Πενήντα! Το χειρότερο για εμένα είναι πως θυμάμαι και τα δύο πρωταθλήματα των Bucks! Αυτό που το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο είναι ότι βρίσκεσαι εδώ με τον αδελφό σου. Είστε παιδιά μιας οικογένειας μεταναστών από τη Νιγηρία, που πήγαν στην Ελλάδα. Αυτό είναι σπουδαίο.

Ξέρω πως η μητέρα σου είναι τόσο περήφανη που σε κοιτάζει, όπως κι ο πατέρας σου από εκεί ψηλά. Είστε μια τρομερή οικογένεια. Νομίζω πως κερδίσατε σε διαγωνισμό γονιδίων», δήλωσε ο Biden.

ΓΙΑΝΝΗΣ: «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ»

Ο Γιάννης είπε από τη μεριά του στον Biden: «Από τα Σεπόλια μέχρι τον Λευκό Οίκο, γεννημένος από Νιγηριανούς γονείς. Είναι μια εκπληκτική εμπειρία εμπειρία να είμαι στον Λευκό Οίκο. Τιμή μου που είμαι στον Λευκό Οίκο και γνωρίζω από κοντά τον πρόεδρο Joe Biden. Η οικογένεια μου έκανε πολλές θυσίες για να είμαι εδώ, τους ευχαριστώ. Έπαιξε μεγάλο ρόλο στο να είμαι εδώ. Οι φίλαθλοι των Bucks είναι οι κορυφαίοι στον κόσμο. Πριν 7 χρόνια ήμασταν η χειρότερη ομάδα, τώρα είμαστε η καλύτερη. Πάντα προσπαθούσαμε να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από σκληρή δουλειά».

Οι σχετικές αναρτήσεις του ΝΒΑ: