Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στο All-Star game του Cleveland (30 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ), ωστόσο αυτό που θα του μείνει αξέχαστο είναι ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά συμπαίκτης με τον αδελφό του, Άλεξ Αντετοκούνμπο, στον διαγωνισμό δεξιοτήτων του ΝΒΑ, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος μετά το παιχνίδι, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί του χρόνου και στον διαγωνισμό τριπόντων του ΝΒΑ.

“Τρομερή εμπειρία! Χάρηκα πάρα πολύ για τον Αλέξανδρο, μόνο που ήταν μαζί μας, ήταν στα αποδυτήρια, ήταν το πρώτο του All-Star. Είδε τι χρειάζεται να είσαι σπουδαίος παίκτης, τι προετοιμασία χρειάζεται από πίσω. Πήγαμε εκεί να το διασκεδάσουμε, αλλά ήμασταν έτοιμοι, κάναμε τις διατάσεις μας, το ζέσταμά μας, τα σουτάκια μας. Μακάρι να παίξω στον διαγωνισμό τριπόντων του χρόνου”.

Μπορεί, πάντως, να ευχαριστήθηκε με την ψυχή του τη “γιορτή” του ΝΒΑ, αλλά δεν έκρυψε, παράλληλα, και τη “στεναχώρια” του για την τάπα που έκανε στον συμπαίκτη του στους Milwaukee Bucks, Khris Middleton.

“Αισθάνομαι απαίσια. Δεν ήξερα ότι είναι ο Khris. Ένιωσα κάποιον να “κόβει” πίσω από την πλάτη μου και μόλις πήρε τη μπάλα πήγα κατευθείαν να τον κόψω. Τι να έκανα; Προσπαθούσα να νικήσω, αλλά είχε πλάκα. Τον αγαπώ, είναι “αδερφός” μου”, είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ψηλός.