Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Milwaukee Bucks ξεκουράζονται εδώ και 5 περίπου ημέρες, έχοντας αποκλείσει τους Miami Heat με 4-0, και περίμεναν μέχρι χθες το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Nets και Celtics.

Σε αυτό το μικρό διάστημα, ο σούπερ σταρ των «Ελαφιών» είχε άπλετο ελεύθερο χρόνο με την οικογένειά του, και σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως τον ξοδεύει με το να παίζει με τον γιο του αλλά και να παρακολουθεί διαρκώς Netflix!

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δεν παρακολουθώ μπάσκετ. Παίζουμε πολύ και προπονούμαστε. Προσπαθώ να μείνω μακριά από αυτό λοιπόν όταν δεν παίζω και εστιάζω στον εαυτό μου. Δεν ξέρω τα άλλα σκορ, δεν προσέχω τα άλλα παιχνίδια, απλώς εστιάζω στον εαυτό μου.

Θέλετε να μάθετε την ρουτίνα μου; Να είμαι ειλικρινής; Ξυπνάω, πρώτα κατουράω, μετά κάνω μπάνιο. Μετά πίνω νερό. Ακολούθως πάω για προπόνηση και ρωτάω τους προπονητές τι να κάνω για να βελτιωθώ.

Μετά επιστρέφω σπίτι, παίζω με τον γιο μου, τον βάζω για ύπνο και βλέπω Netflix για 8 ώρες, ενώ στο ενδιάμεσο χρησιμοποιώ την τουαλέτα κάποιες φορές, επειδή πρέπει»