Εδώ και μερικές ημέρες, οι Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι οι πρωταθλητές της φετινής σεζόν του ΝΒΑ, αφού επικράτησαν των Phoenix Suns με 4-2, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να αναδεικνύεται MVP των τελικών.

Ωστόσο, οι επιτυχίες για τον Greek Freak δεν φαίνεται να σταματούν εκεί, αφού ελληνοαμερικάνικο εστιατόριο που εδρεύει στο Wisconsin αποφάσισε να χαρίσει δια βίου δωρεάν φαγητό στον αστέρα των «Ελαφιών»!

Η ιστορία είχε ξεκινήσει λίγες ώρες μετά τη κατάκτηση του τίτλου, όταν ο Αντετοκούνμπο έκανε ένα live στο Instagram όπου έτρωγε φαγητό από το εν λόγω μαγαζί, με το βίντεο να συγκεντρώνει συνολικά 36 εκ. προβολές -μαζί με τις αναδημοσιεύσεις του- και να εκτινάσσει την οικονομική αξία του εστιατορίου κατά 300 περίπου χιλιάδες δολάρια σε ελάχιστα λεπτά.

 


 

Έτσι, το Culver’s Restaurants του Ελληνοαμερικανού συν- ιδιοκτήτη Γιώργου Δημητρόπουλου απέστειλε δημόσια επιστολή στον Αντετοκούνμπο για δωρεάν φαγητό από το εν λόγω κατάστημα για όλη του τη ζωή!

Αναλυτικά το μήνυμα:

 

«Ο συν-ιδιοκτήτης του καταστήματος, Γιώργος Δημητρόπουλος θα ήθελε να σε τιμήσει και να σου προσφέρει δωρεάν φαγητό για πάντα. Η δέσμευσή σου στην πολιτεία μας δίνει έμπνευση.

Στείλε μας ένα προσωπικό μήνυμα για να συνδεθούμε».