Μπορεί οι Milwaukee Bucks να τα βρήκαν σκούρα για ακόμα ένα παιχνίδι στη φετινή σεζόν, γνωρίζοντας την ήττα με 94-101 στην πρωτεύουσα από τους Washington Wizards, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμποεκτός της γεμάτης του πλην άστοχης εμφάνισης– κατόρθωσε για άλλη μια φορά να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στο πάνθεον του συλλόγου, γινόμενος ο 2ος σε ασίστ στην ιστορία του!

Συγκεκριμένα, με τις 5 τελικές πάσες που μοίρασε κόντρα στην παρέα του Bradley Beal έφτασε τις 2.692, και προσπέρασε τον επίσης θρύλο της ομάδας, Sidney Moncrief, που είχε τελειώσει τη θητεία του στα «Ελάφια» με 2.689.

Πλέον λοιπόν, το μοναδικό εμπόδιο του Έλληνα σούπερ σταρ από την εν λόγω κορυφή στην ιστορία της ομάδας του είναι ο Paul Pressey (ο γιος του, Phil, είχε περάσει από την Ευρώπη και τη Barcelona), που σε μόλις 8 σεζόν -όσες και ο Γιάννης– στο Milwaukee μοίρασε 3.722 (5.6 ανά βραδιά).

Τέλος, και όσον αφορά τον Greek Freak, αυτός μοιράζει 4.5 ασίστ ανά βραδιά, αλλά και 6 ανά βραδιά από το 2016, όταν έγινε για πρώτη φορά All Star.
Φέτος, μετράει συνολικά 60 τελικές πάσες σε 10 ματς, κορυφαία επίδοση στην καριέρα του!