Τέλος η σεζόν για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη παρέα του.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 112-96 από τους Σέλτικς στη Βοστόνη στο Game 7 της σειράς και αποκλείστηκαν με συνολικό σκορ 4-3.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη πορεία των Μπακς στα πλέι-οφ, λέγοντας πως εκείνος και οι συμπαίκτες του ένιωσαν καλύτερη ομάδα από τους Σέλτικς.

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, τα δώσαμε όλα αλλά δεν ήταν αρκετό. Νιώσαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα, όμως δεν τα καταφέραμε. Έγινε μια καλή σειρά και θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι για το μέλλον. Κάναμε μια καλή χρονιά, βελτιωθήκαμε από πέρσι και πιστεύω πως στα playoffs παίξαμε δυνατά, προστατέψαμε την έδρα μας, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε εκτός. Θα μάθουμε από αυτή την εμπειρία και ελπίζω του χρόνου να κάνουμε μια καλύτερη προσπάθεια».

Όσον αφορά για την εικόνα του είπε: «Πιστεύω πως ήμουν ο εαυτός μου, έκανα ό,τι μπορούσα. Δεν ξέρω τι περιμένατε από μένα, αλλά έδωσε και την ψυχή μου στο γήπεδο. Κάποιες φορές θα είναι αρκετό, άλλες όχι. Έτσι είναι το παιχνίδι. Όταν το καταλαβαίνεις αυτό γίνεσαι καλύτερος και πιο ώριμος παίκτης»