“Οι συγκινήσεις είναι το αλατοπίπερο της ζωής…” Έτσι δεν λένε; Και έχουν δίκιο αυτοί που το υποστηρίζουν. Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή του καθενός μας, που νιώθεις να γίνεται μέσα στο μυαλό και τη ψυχή σου… έκρηξη!     

Είναι εκείνες οι στιγμές που πιστεύεις πως όλα έχουν χαθεί, πως η προσπάθεια, ο κόπος, ο ιδρώτας, η θέληση και το πάθος  πήγαν στο βρόντο και… τσουπ! Όλα αλλάζουν σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου! Τότε είναι που γίνεται αυτό το “μπαμ”! Οι ορμόνες ξαφνικά “τρελαίνονται”, οι κόρες των ματιών διαστέλλονται, οι παλμοί της καρδιάς  παίζουν σε “τρελά μπιτς”, η αδρεναλίνη  φτάνει στα ύψη και η εναλλαγή συναισθημάτων έχει γίνει πριν προλάβεις να πεις… “σουτ!”.     

Δεν μπορεί, σίγουρα θα σας έχει συμβεί παρακολουθώντας έναν αγώνα μπάσκετ! Αυτός εξάλλου, είναι ένας -ακόμη- λόγος που λατρεύουμε το άθλημα αυτό και θα συνεχίζουμε να το αγαπάμε για όλη μας τη ζωή. Προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις, αφού τίτλοι μπορεί να χαθούν ή, αντίθετα, να κερδηθούν σε μια μόλις στιγμή!     

Για να σας εξιτάρουμε, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε το παρακάτω βίντεο με τα καλύτερα “νικητήρια” σουτ στα play offs του ΝΒΑ, εντός της τελευταίας δεκαετίας. Σουτ που  έστειλαν τα ματς στην παράταση και έκριναν τίτλους. Και όλα αυτά, στα τελευταία δευτερόλεπτα των αναμετρήσεων… Ρέτζι Μίλερ, Ρόμπερτ Όρι, Ντέρεκ Φίσερ, Τσάνσι Μπίλαπς, Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μερικά από τα ονόματα που μας έκαναν να αγαπάμε αυτό το άθλημα κάθε μέρα και πιο πολύ