Η μετακίνηση του Κέβιν Μάρτιν στην Οκλαχόμα στη θέση του Τζέιμς Χάρντεν έκανε πολλούς να… αμφιβάλλουν για το κατά πόσο ο 30χρονος σούτινγκ γκαρντ θα μπορούσε να “μπει στα παπούτσια” του “Fear the beard”. Και όχι άδικα, από τη στιγμή που άλλοτε παίκτης των “Κεραυνών” είχε εντυπωσιάσει με τις περσινές του εμφανίσεις, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί “καλύτερος έκτος παίκτης” του πρωταθλήματος.

Η προσήλωση του Κέβιν Μάρτιν, όμως, και η προσπάθειά του να ταιριάξει στο παιχνίδι της ομάδας του Σκοτ Μπρουκς έφεραν… αποτέλεσμα αφού ο έμπειρος περιφερειακός έχει εξελιχθεί σε βασική της μονάδα. Ο ίδιος αναφερόμενος στο συμβόλαιό του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, εμφανίστηκε ξεκάθαρος: Θέλει να μείνει στην Οκλαχόμα!

“Το προσεχές καλοκαίρι ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μείνω εδώ (σ.σ.: στην Οκλαχόμα). Δεν το έχω πει πολλές φορές αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή θα είμαι ευθύς: ευτυχώς βρήκα ένα “σπίτι” στο ΝΒΑ. Λατρεύω να παίζω με τα υπόλοιπα παιδιά. Ο σύλλογος μου συμπεριφέρεται απίστευτα. Είμαι πιο χαρούμενος από πότε εδώ και πολλά χρόνια που αγωνίζομαι στο ΝΒΑ“, δήλωσε για την περίπτωση της ανανέωσης του συμβολαίου του ο Κέβιν Μάρτιν, με τον GM των “Κεραυνών”, Σαμ Πρέστι, να προσθέτει:

Θα εξετάσουμε όλα τα ενδεχόμενα όταν έρθει η ώρα. Δηλαδή όταν τελειώσει η σεζόν. Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι από τον Κέβιν (Μάρτιν) και, παράλληλα, ενθουσιασμένοι από το πόσο σκληρά δούλεψε για να ταιριάξει στο σύστημά μας”.