Την ήττα από τους Νάγκετς με σκορ 100-98 γνώρισαν οι Ουόριορς. Οι πολεμιστές μπορεί να είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Στεφ Κάρι, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ντρέιμοντ Γκριν τόνισε πως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που αμύνεται η ομάδα.

Πιο αναλυτικά:

Αρχικά δήλωσε: «Η άμυνα δεν είναι πλέον το σημείο αναφοράς στο πρωτάθλημα. Και αυτό φαίνεται από τα μεγάλα σκορ που έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής στο ΝΒΑ. Ξέρουμε που πρέπει να επικεντρωθούμε και να κάνουμε όσα δεν κάναμε στα τρία προηγούμενα παιχνίδια. Μπορεί να νικήσαμε τα δύο από αυτά, αλλά τώρα την πατήσαμε».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στην άμυνα κι όχι να καθόμαστε και να διαμαρτυρόμαστε για κάθε φάουλ που σφυρίζουν οι διαιτητές εναντίον μας. Σίγουρα θα κάνουν κάποια λάθη αλλά έτσι συμβαίνει. Είναι άνθρωποι και αυτοί. Πώς πρέπει λοιπόν να το καταπολεμήσουμε αυτό; Να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε άμυνα. Να μην χρησιμοποιούμε τόσο πολύ τα χέρια μας και να σταματήσουμε να τσεκάρουμε τόσο πολύ. Και μέχρι στιγμής δεν κάνουμε καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού».