Στον απόηχο του σοβαρού τραυματισμού (σ.σ.: σπάσιμο χεριού) του Κέβιν Λαβ κινούνται όλα στο στρατόπεδο των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, με τον Ρικ Έιντελμαν να αναζητεί το αγωνιστικό αντίδοτο της ομάδας του προκειμένου να κρύψει την απουσία του σούπερ σταρ της ομάδας του.

Παρά τον εκνευρισμό και τη στεναχώρια του για τον τραυματισμό του, πάντως, ο Κέβιν Λαβ είχε έναν λόγο να χαμογελά αφού ειδοποιήθηκε από τους ιατρούς που τον εξέτασαν πως μπορεί να αποφύγει το χειρουργείο και να επανέλθει στη δράση με φυσικοθεραπείες. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο χρόνος μέχρι την επιστροφή του στα παρκέ (σ.σ.: έξι με οκτώ βδομάδες) θα μειωθεί, αλλά επιτρέπει στον νεαρό φόργουορντ/σέντερ να αποφύγει το νυστέρι και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση.

Μέχρι τότε, όμως, τα κλειδιά της ομάδας παραδίδονται, αναπόφευκτα, στον Μπράντον Ρόι, ο οποίος θα επωμιστεί το βάρος να διατηρήσει αλώβητους τους “Λύκους” στο διάστημα της απουσίας του Κέβιν Λαβ, έτσι ώστε άμα τη επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μινεσότα να συνθέσει ένα “φονικό δίδυμο” με τον έμπειρο γκαρντ.