Πολύ συχνά τίθεται το ερώτημα στους αθλητές του ΝΒΑ γιατί δεν… κλείνουν το στόμα τους και να περιορίζονται απλά στο παιχνίδι τους στην κορυφαία λίγκα του κόσμου. Και πρωτοβουλίες όπως αυτή του Bradley Beal είναι ένας από τους λόγους που η απάντησή τους είναι στις περισσότερες των περιπτώσεων αρνητικές, αφού δε δέχονται να ζουν στη δική τους φούσκα.

Ο άσος των Washington Wizards είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ανατολικής περιφέρειας του πρωταθλήματος αλλά και ένας από τους καλύτερους σκόρερ του, με τα στατιστικά και τα χρηματικά ποσά που απολαμβάνει να μιλούν φυσικά από μόνα τους.
Θα μπορούσε έτσι να αρκεστεί σ’ αυτό και να βελτιώνει απλά το παιχνίδι και την αποτελεσματικότητά του με κάθε τρόπο. Όχι…

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Florida βρέθηκε σε έναν ερασιτεχνικό αγώνα του πρωταθλήματος AAU, όπου αγωνίζονται ως επί το πλείστον ανήλικοι αθλητές που δεν έχουν κάνει ακόμα το επόμενο βήμα για το κολέγιο, και μίλησε με ιδιαίτερο θάρρος και νουθέτηση σ’ αυτούς -τονίζοντάς τους πως πρέπει να αφήσουν στην άκρη τον προσωπικό τους εγωισμό και να κοιτούν περισσότερο πως θα βοηθήσουν την εκάστοτε ομάδα τους να κερδίσει, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρουν να επιβιώσουν στο υψηλότατο επίπεδο.

Αξίζει να δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί: