Σε πολύκροτο σίριαλ έχει εξελιχθεί η επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ στα παρκέ καθώς ο σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς εξακολουθεί να παραμένει εκτός δράσης έναν περίπου χρόνο μετά το σοβαρό τραυματισμό (σ.σ.: ρήξη χιαστών) που υπέστη στα περσινά πλέι οφ. Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, οι φίλοι των “Ταύρων” που έχουν… εξαγριωθεί με την αναβλητικότητα του “D-Rose” αναφορικά με την επάνοδό του, με τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος του πριν από μερικές εβδομάδες να είναι απλά… ένα δείγμα του τι συμβαίνει στο Σικάγο.

Ο μεγάλος αδερφός του Ντέρικ ΡόουζΡέτζι, όμως, φρόντισε να “καλύψει” εκ νέου τον αδερφό του αφού με δηλώσεις του στον Τύπο της Αμερικής τόνισε: “Έχει δουλέψει σκληρά και κάνει πολλά σουτ κάθε μέρα. Το κυριότερο είναι να προετοιμαστεί πνευματικά, να νιώσει και πάλι άνετα με το κορμί του. Πιστεύω ότι (το μυαλό του) είναι πιθανώς “έτοιμο” κατά 90% αυτή τη στιγμή”, και συνέχισε: “Είναι δύσκολο. Αλλά οι Σικάγο Μπουλς του έχουν πει πως “σε στηρίζουμε. Όταν είσαι έτοιμος, θα σε υποδεχθούμε με ανοιχτές αγκάλες“.

Φως στο (φετινό) τούνελ, πάντως, δεν φαίνεται ακόμα. Οπότε οι φίλοι των “Ταύρων” θα πρέπει να συμβιβαστούν (αν δεν έχουν ήδη συμβιβαστεί) με την ιδέα ότι ο “D-Rose” δύσκολα θα αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι των φετινών πλέι οφ.