Τις αμφιβολίες του εξέφρασε ο δημοσιογράφος Marc Stein στο Substack σχετικά με την επιστροφή του Marc Gasol στους Los Angeles Lakers για την επερχόμενη σεζόν στο ΝΒΑ.

Όπως αναφέρει, μπορεί να δήλωσε πως είναι έτοιμος για την επόμενη χρονιά με τη φανέλα των «Λιμνανθρώπων» μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του ίδιου και του αδερφού του, Pau, από την Εθνική ομάδα της Ισπανίας, αλλά δεν είναι ακόμα σίγουρή ούτε η παραμονή του στα παρκέ του κόσμου αλλά ούτε και η επιθυμία του να αγωνιστεί με την εν λόγω αρμάδα.

Ο 36χρονος center μέτρησε πέρυσι –εν μέσω πολλών διαφωνιών για το γεγονός πως ήταν ο 3ος «ψηλός» της ομάδας μετά τους Andre Drummond και Montrelz Harrell– 5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 τάπα ανά 19 αγωνιστικά λεπτά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

 

«Ακούω ότι ο Μarc Gasol δεν είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψει στους Lakers, ακόμη και αν δήλωσε μετά την ήττα της Ισπανίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες στους Ολυμπιακούς Αγώνες ότι σκοπεύει να παίξει το τελευταίο έτος της διετούς συμφωνίας που υπέγραψε. με το LA.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτό σημαίνει ότι ο Gasol είναι έτοιμος να μείνει ελεύθερος για να παίξει αλλού στο ΝΒΑ ή αν τελικά θα επέλεγε να τελειώσει την καριέρα του στη χώρα του, όπως ο αδερφός του Pau».