Στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων προετοιμασίας στην pre-season του ΝΒΑ, οι Memphis Grizzlies κατάφεραν να φτάσουν στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη απέναντι στην ομάδα των Μinnesota Timberwolves και μάλιστα με το εμφατικό 123-104.

Οι “Αρκούδες” κατατρόπωσαν τους “Λύκους” έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Jonas Valanciunas, ο οποίος ξεχώρισε με τους 22 πόντους που σημείωσε, όπως ακριβώς ξεχώρισε και ο Dillon Brooks με τους 21 πόντους που πρόσθεσε. Ο νεαρός “αστέρας” της ομάδας, Ja Morant ήταν θετικός σημειώνοντας 17 πόντους, μαζεύοντας 7 ριμπάουντ και μοιράζοντας 7 ασίστ, χαρίζοντας παράλληλα κάποια απολαυστικά highlights.

Για την ομάδα των “Wolves” στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, ξεχώρισε ο D’Angelo Russell, ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, ενώ 17 πρόσθεσε στο δυναμικό της ομάδας από τη Minnesota και ο Rondae Hollis-Jefferson. O Κarl-Anthony Towns κινήθηκε σε “ρηχά νερά” με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ το νούμερο 1 των φετινών Drafts, Anthony Edwards ήρθε από τον πάγκο προσθέτοντας 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-36, 50-64, 72-96, 104-123.

Δείτε αναλυτικά τη στατιστική της αναμέτρησης ΕΔΩ

Δείτε τα highlights του αγώνα: