Αισιόδοξος πως θα δώσει κανονικά το “παρών” στην πρώτη προπόνηση των Μαϊάμι Χιτ για τη νέα σεζόν στις 29/09 παρουσιάστηκε ο Μάικ Μίλερ. Ο 32χρονος φόργουορντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς, κάτι που, όμως, δεν δείχνει ικανό να τον κρατήσει εκτός παρκέ για πολύ καιρό ακόμα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του τελευταίου τελικού απέναντι στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με δηλώσεις του τόνισε πως αισθάνεται πολύ καλά και πως -μετά από συνεννόηση με τον γιατρό του- είναι έτοιμος να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα στο τέλος του μήνα, οπότε και ξεκινά το τρέινινγκ καμπ των πρωταθλητών.

Αισθάνομαι πραγματικά καλά. Βασικά εξέτασα τις επιλογές μου να ξαναμπώ στο χειρουργείο με τον dr. Γκριν να είναι αρκετά πεπεισμένος πως θα μπορούσα να φτάσω σε καλή κατάσταση χωρίς να γίνει επέμβαση. Επομένως βαδίζουμε αργά, αλλά με σιγουριά προς αυτή την κατεύθυνση”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μίλερ, ο οποίος την περσινή σεζόν συνεισέφερε 6.1 πόντους, 3.3 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ στο δρόμο προς την κατάκτηση του δαχτυλιδιού.