Το πρώτο δαχτυλίδι που κατέκτησε ο Kobe Bryant με τους Los Angeles Lakers δημοπρατήθηκε για 206.000 δολάρια σύμφωνα με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ.

Το δαχτυλίδι δημοπρατήθηκε σύμφωνα με τη διαδικασία που είχε εγκριθεί από τον περασμένο Δεκέμβριο και δεν έχει να κάνει με το θάνατό του. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της εταιρείας που “τρέχει” τη δημοπρασία, Ken Goldin δήλωσε πως η διαδικασία είχε σχεδιαστεί πριν πεθάνει ο Bryant.

 «Θα ήταν άδικο για όλους όσους προσέφεραν αντικείμενα που κρατούσαν τα αντικείμενα και τα έδωσαν σε εμάς, να μην προχωρήσουμε τη διαδικασία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 Να θυμίσουμε πως το συγκεκριμένο δαχτυλίδι που κατέκτησε το 2000 με τη φανέλα των Lose Angeles Lakers το είχε δώσει ο Bryant στη μητέρα του Pamela. Πριν από χρόνια η μητέρα του, προσπάθησε να πουλήσει τα δαχτυλίδια όπως επίσης και και μερικά ακόμα συλλεκτικά κομμάτια του αλλά ο Black Mamba προσπάθησε να τη σταματήσει.

Τελικά, συμφώνησε και πουλήθηκαν 6 συλλεκτικά κομμάτια από την καριέρα του σε ένα συλλέκτη και φαν των Lakers για 280.000 δολάρια το 2013. Πλέον, άλλαξαν χέρια καθώς μετά από την τιμή εκκίνησης των 15.000 δολαρίων, έφτασε στα 206.080 δολάρια μετά από 20 «χτυπήματα».