Πραγματικό σίριαλ έχει γίνει στο ΝΒΑ και τις ΗΠΑ το αν οι Bucks θα κρατήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο «δένοντάς» τον στο Milwaukee με supermax συμβόλαιο. Η δημοσιογράφος του ESPN, Jackie MacMullan, ξεκαθάρισε ότι ο «Greek Freak» δεν θα το κουνήσει ρούπια από τους Bucks, διότι θα υπογράψει νέo supermax συμβόλαιο με την ομάδα του και θα μείνει φυσικά στο «Fiserv Forum».

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος είπε στο podcast του Ben Simmons στην αμερικανική ιστοσελίδα The Ringer ότι ξέρει πως ο Έλληνας παίκτης θα υπογράψει supermax συμβόλαιο στους Bucks. Η Jackie MacMullan τόνισε ότι αυτό δεν έχει γίνει, βέβαια, ακόμα, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα γίνει, διότι όλοι αυτό περιμένουν.

Αναλυτικά η Jackie MacMullan είπε στο podcast του Ben Simmons στην αμερικανική ιστοσελίδα The Ringer:  «Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα υπογράψει το supermax συμβόλαιο στο Milwaukee. Αυτό ξέρω, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη. Αλλά όλοι αυτό περιμένουμε».

O Giannis απόλαυσε τις διακοπές του στην Ελλάδα, αλλά πλέον γύρισε στο Milwaukee. Ο σταρ των Bucks είναι ήδη στις ΗΠΑ και μπαίνει σε ρυθμό, ενόψει της έναρξης των προπονήσεων κα φυσικά ενόψει της έναρξης της σεζόν (22/12).

Ο Γιάννης έχει συμβόλαιο για φέτος με τους Bucks. Η ομάδα θέλει όμως, να του το επεκτείνει ως το 2026 μέσω supermax συμβολαίου, που θα τον κρατήσει στα «ελάφια» ως το 2026 με συνολικές αποβαλές που θα φτάσουν κοντά στα 240 με 250 εκατομμύρια δολάρια!

Ο ίδιος ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν ότι θέλει να μείνει στην ομάδα του. Από την θεωρία μέχρι την πράξη υπάρχει απόσταση, ενώ ρόλο θα παίξει και το αν οι Bucks θα κάνουν ισχυρές μεταγραφές για να πλαισιώσουν τον Γιάννη και να φτιάξουν ένα πανίσχυρο σύνολο που θα διεκδικήσει τον τίτλο.

O Giannis έχει δικαίωμα να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, μέχρι την παραμονή της νέας σεζόν, δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου.