Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, είναι ένας από τους πιο περίεργους χαρακτήρες σε ολόκληρο το ΝΒΑ και σίγουρα δεν είναι από τους ανθρώπους που “μασάνε” τα λόγια τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς για την απόφαση του Τζέισον Κιντ να υπογράψει με τους Νικς.

Ο έμπειρος γκαρντ αρχικά είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους Μάβερικς, για τριετές συμβόλαιο έναντι 9 εκατομμυρίων δολαρίων, όμως τελικά άλλαξε απόφαση και υπέγραψε το ίδιο ακριβώς συμβόλαιο με τους Νικς. Αυτό το γεγονός εκνεύρισε τον Κιούμπαν, ο οποίος δήλωσε:

“Όταν το έμαθα ήμουν κάτι παραπάνω από εκνευρισμένος. Ο Κιντ είναι μεγάλος και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, όμως δεν μπορείς να αλλάζεις έτσι απόφαση από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτή τη στιγμή δεν θα απέσυρα τη φανέλα με τον αριθμό, εξάλλου δεν γίνεται να αποσύρεις τη φανέλα ενός παίκτη που δεν θέλει να μείνει στην ομάδα. Νόμιζα ότι είχαμε αναπτύξει μια σχέση και πίστευα ότι είχε δεθεί με την ομάδα γι΄ αυτό πληγώθηκα”.