O Anthony Davis “σκότωσε” τους Denver Nuggets σε “νεκρό χρόνο” με ένα τρομερό τρίποντο διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 105-103 υπέρ των Los Angeles Lakers που έκαναν το 2-0 κόντρα στους Denver Nuggets στη μεταξύ τους σειρά για τους τελικούς της Δύσης των Playoffs του “μαγικού” κόσμου του NBA.

Σε ένα ματς για “γερά νεύρα” όπου στο τέλος ο Νikola Jokic πήγε να “χαρίσει” μόνος του τη νίκη στην ομάδα του, οι Lakers έδειξαν πως διαθέτουν “ψυχή” και έστω στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού κατάφεραν και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.

Στην αρχή του παιχνιδιού, οι “Λιμνάνθρωποι” έδειξαν την επιθυμία τους να κυριαρχήσουν και να φτάσουν σε ακόμα μία εύκολη νίκη. Ωστόσο, οι Nuggets για άλλη μία φορά έδειξαν πως δεν τα παρατούν εύκολα και ενώ 2 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ μέχρι και με 8 πόντους (100-92), γρήγορα κατάφεραν μέχρι και να προηγηθούν.

Η “μοίρα” όμως τους “έπαιξε άσχημο παιχνίδι” και παρά το άστοχο σουτ του Alex Caruso λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος, πήραν το ριμπάουντ και είχαν την ευκαιρία στα 4 εναπομείναντα δεύτερα να “κλέψουν” τη νίκη και αυτό έκαναν χάρη στον Αnthony Davis.

Για τους νικητές, ξεχώρισε ο φυσικά ο Anthony Davis, ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 31 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ ο “Βασιλιάς” LeBron James σημείωσε 26 πόντους και πήρε 11 ριμπάουντ. 

Για τους σκληροτράχυλους Nuggets, ξεχώρισε ο ασταμάτητος Nikola Jokic, ο οποίος σκόραρε 30 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε ακόμα 9 ασίστ. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Jamal Murray, που πρόσθεσε ακόμα 25 πόντους.

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets 105-103