Την ευκαιρία να πάρουν το εισιτήριο για τους Τελικούς του ΝΒΑ για τρίτη διαδοχική σεζόν θα έχουν σε λίγες ώρες οι Μαϊάμι Χιτ, οι οποίοι δοκιμάζονται στην έδρα των Ιντιάνα Πέισερς. Η ομάδα του Έρικ Σπόελστρα θα παραταχθεί, όμως, με μία σημαντική απουσία καθώς εκτός μάχης έχει τεθεί ο Κρις Άντερσεν μετά την “καμπάνα” που του επιβλήθηκε λόγω της συμπεριφοράς του στο πέμπτο παιχνίδι της σειράς.

Ο… εκκεντρικός σέντερ του Μαϊάμι θέλησε να δικαιολογήσει την αντίδρασή του και την κίνησή του να σπρώξει τον Τάιλερ Χάνσμπροου στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου λέγοντας πως “έγινε ό,τι έγινε. Ήταν απλά πάνω στην ένταση της στιγμής. Η ένταση της “μάχης” με έκανε να χάσω την ψυχραιμία μου”.

Αυτό που ελπίζει, πάντως, ο “Birdman” είναι να μην στοιχίσει στην ομάδα του η… απερισκεψία του στο παιχνίδι της Πέμπτης (30/05), αφού οι Μαϊάμι Χιτ καλούνται να αντιμετωπίσουν τη λειψανδρία τους στους “ψηλούς” απέναντι σε μία ομάδα που βασίζει το παιχνίδι της στη δράση των Ντέιβιντ Ουέστ και Ρόι Χίμπερτ στο “ζωγραφιστό”.