Οι Philadelphia 76ers ήταν εξαιρετικοί χθες (15/1) κόντρα στους Boston Celtics και θριάμβευσαν στο ντέρμπι της ανατολικής περιφέρειας με 111-99, σκορ που περισσότερο κολακεύει τους ηττημένους, οι οποίοι ήταν εξαιρετικά μέτριοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ένας εκ των απόλυτων πρωταγωνιστών των νικητών δεν ήταν άλλος από τον Matisse Thybulle, με τον Αυστραλό forward να τελειώνει την αναμέτρηση κόντρα στη Βοστόνη με 8 πόντους (3-6 σουτ, 1-3 τρίποντα, 1-4 βολές), 4 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 2 τάπες, όντας εξαιρετικός ξανά στο αμυντικό γίγνεσθαι κόντρα σε Jayson Tatum και Jaylen Brown.

Ωστόσο, στην τρίτη περίοδο κινδύνευσε φανερά με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό…

Συγκεκριμένα, αφού έκλεψε τη μπάλα και ξεχύθηκε στο ανοιχτό γήπεδο ολομόναχος σχεδόν, σηκώθηκε και κάρφωσε δυναμικά τη μπάλα στο καλάθι των αντιπάλων.
Εκείνη όμως, τη στιγμή, ο Dennis Schroder ερχόμενος από πίσω του τον έσπρωξε φανερά, με αποτέλεσμα ο ικανός αμυντικός να προσγειωθεί πολύ απότομα με τη μέση στο παρκέ…

Βέβαια, εν τέλει όλα πήγαν καλά στη συνέχεια, με τον ίδιο να εμφανίζεται ξανά στην αναμέτρηση έχοντας αποφύγει τα χειρότερα.

Μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα στο βίντεο που ακολουθεί: