Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έδωσε το Κλίβελαντ που τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Σιένα, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 91-85. Οι Ιταλοί είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, όμως, οι Καβς δεν μπορούσαν να τους αφήσουν ν’ αποχωρήσουν νικητές και με επιμέρους σκορ 18-4 στο δεύτερο ημίχρονο πήραν το προβάδισμα στο σκορ και το κράτησαν ως το φινάλε. Πρώτος σκόρερ για το Κλίβελαντ ήταν ο Μπόμπι Μπράουν που σημείωσε 22 πόντους (μοίρασε και 7 ασίστ) και τον ακολούθησε ο Ματ Τζάνινγκ με 21 πόντους.

Στο Τορόντο, η Ρεάλ γνώρισε άλλη μια ήττα επί αμερικανικού εδάφους, αφού έχασε με 102-95 από τους Ράπτορς, οι οποίοι πάντως δεν έδειξαν το καλύτερό τους πρόσωπο.

Το Γκόλντεν Στέιτ συνεχίζει εντυπωσιακά, καθώς μετά τους Λέικερς υπέταξε και τη Γιούτα, της οποίας επικράτησε με 83-80. Ο Στέφεν Κάρι επέστρεψε για περίπου 12 λεπτά, μετά την επέμβαση στον αστράγαλο που είχε υποβληθεί τον περασμένο Απρίλιο, όμως έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο για να βρει τον ρυθμό του.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Ντέιβιντ Λι με 19 πόντους, 14 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 4 κλεψίματα, ενώ για τους Τζαζ, ο Καντέρ είχε 12 πόντους, 11 ριμπάουντ και δύο κοψίματα και ο Ουίλιαμς πρόσθεσε 13 πόντους.