Δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Λεμπρόν Τζέιμς για τη μεταγραφή του στους Λος Άντζελες Λέικερς. Ο «βασιλιάς» δηλώνει ενθουσιασμένος και για την συνεργασία του με τον Μάτζικ Τζόνσον, στον οποίο, όπως ο ίδιος δηλώνει, προσπαθούσε από μικρός να μοιάσει.

Τέλος ο 34χρονος superstar μίλησε για την ιστορία του συλλόγου καθώς και για την προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά τα όσα είπε ο «βασιλιάς»:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε μια τόσο ιστορική ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Μάτζικ Τζόνσον, έναν άνθρωπο στον οποίο προσπαθούσα να μοιάσω όταν ήμουν νεότερος, με πάσες χωρίς να βλέπω  και να κάνω σόου», τόνισε αρχικά ο Λεμπρόν και συνέχισε για την πρόκληση των Λέικερες και τους στόχους που έχει η ομάδα:

«Νομίζω ότι το τάιμινγκ είναι τα πάντα. Είναι πολύ μεγάλος ο ενθουσιασμός που έχω και είμαι στους Λέικερς. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος τους γιατί είναι μία ιστορική ομάδα και το ξέρουμε όλοι αυτό. Αλλά, από την άλλη είναι μία ομάδα που πρέπει να κυνηγάει το πρωτάθλημα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Είμαι χαρούμενος που ανήκω πλέον εδώ και είμαι μέρος αυτών των στόχων».