Μετά την ατυχία με τον Αμίνου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο μηνίσκο και θα μείνει για πολύ καιρό εκτός παρκέ, ήρθε και η σειρά του Άαρον Γκόρντον. Ο ηγέτης των Ορλάντο Μάτζικ αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα, ωστόσο σύμφωνα με όσα είπε και ο ίδιος, υπερέβη τα όρια του και θα το…πληρώσουν μάλλον ακριβά τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του

«Νομίζω πως έχω σφίξει αρκετό καιρό τα δόντια και πως έχω ξεπεράσει το σημείο όπου θα έπρεπε να σταματήσω. Τώρα νιώθω ότι είναι η ώρα που θα πρέπει να μείνω εκτός παρκέ, έτσι ώστε να φροντίσουν οι γιατροί το πρόβλημά μου, να επιστρέψω δυνατότερος και να βοηθήσω την ομάδα μου. Δεν είναι ένας τραυματισμός που μπορεί κανείς να παίξει μαζί του», τόνισε ο 24χρονος άσος μιλώντας στην ιστοσελίδα «The Athletic».

Εφόσον χρειαστεί τελικά χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, τότε αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για πολύ μεγάλο διάστημα αφού το πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο δεν ξεπερνιέται εύκολα και αν γυρίσει πριν τον επιτρεπόμενο χρόνο και πάθει υποτροπη, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα και ίσως κινδυνέψει και η καριέρα του.