Στην αρχή της χρονιάς ο ψηλός των Minnesota Timberwolves, Karl-Anthony Towns είχε μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στο αριστερό γόνατο. Αυτή τη φορά, ένας τραυματισμός στο αριστερό χέρι θα τον αφήσει ξανά έξω για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο δυναμικός ψηλός της ομάδας του Ryan Saunders έκλεισε ξανά “ραντεβού” με την ατυχία. 

Ο Towns, φαινόταν ότι πονούσε περισσότερο καιρό αφού απουσίαζε και από το τελευταίο παιχνίδι των “Wolves” πριν το All Star Game και περίμεναν αποτελέσματα της μαγνητικής οι άνθρωποι της ομάδας. Αυτά έδειξαν με τη σειρά τους την κατάσταση του ψηλού της ομάδας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης επ’αόριστον. Λίγο καιρό πριν ο D’Angelo Russell είχε γίνει μέλος της ομάδας από τη Minnesota και έδειχνε πως έβρισκε τη χημεία μαζί με τον KarlAnthony Towns. Δυστυχώς αυτό θα αργήσουμε να το δούμε ξανά για λίγο καιρό. 

Φέτος, ο Towns προσέφερε πολλά πράγματα στην ομάδα του. Σε 35 αγώνες που έχει αγωνιστεί μέτρησε 26,5 πόντους, 10,8 ριμπάουντ, 4,4 ασίστ και 1,2 κοψίματα μέσο όρο ανά παιχνίδι με περίπου 35 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι. 

Δείτε τη δημοσίευση των Minnesota Timberwolves: