Χωρίς ομάδα έμεινε ο Αντρέι Κιριλένκο, καθώς οι Σίξερς αποφάσισαν να τον αποδεσμεύσουν, καθώς δεν κατάφεραν να ανταλλάξουν το συμβόλαιό του ως την εκπνοή της προθεσμίας ανταλλαγών, την περασμένη Πέμπτη (19/2). Ο Ρώσος φόργουορντ, που τον περασμένο Δεκέμβριο παραχωρήθηκε στην Φιλαντέλφια από τους Νετς, δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό την ομάδα της πόλης της «αδερφικής αγάπης», λόγω προσωπικού προβλήματος με την εγκυμοσύνη της συζύγου του… Οι Σίξερς αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο και να ξεφορτωθούν το ύψους 3,3εκατ.δολ. συμβόλαιό του και σύμφωνα με τον αμερικανικό και τον ρωσικό Τύπο, όταν βγει εκτός της waiver list, θα προτιμήσει την επιστροφή στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας από ένα νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ! Ο Κιριλένκο αγωνίστηκε στην «ρωσική αρκούδα» και τη σεζόν 2011-12 (μετά το λοκ-άουτ), χάνοντας στον τελικό της Ευρωλίγκα από τον Ολυμπιακό

Στο μεταξύ, μετά το τέλος της σεζόν για τους Καρμέλο Άντονι (επέμβαση στο γόνατο) και Κρις Μπος, λόγω θρόμβωσης στους πνεύμονες, και η Μινεσότα χάνει ένα παίκτη για το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου. Ο Σαμπάζ Μοχάμαντ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 8 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει το 2015-16. Ο απόφοιτος του UCLA και επιλογή στο Νο14 του ντραφτ του 2013, πραγματοποίησε μία εξαιρετική 2η σεζόν με μ.ο. 13,5π., ενώ σαν ρούκι έπαιξε ελάχιστα και μέτρησε μόλις 3,9π.. Δεύτερο πρόβλημα για τους Γουλβς, αφού ο Άντονι Μπένετ θα χάσει τις επόμενες δύο εβδομάδες, λόγω διαστρέμματος στο αριστερό πόδι… Την ίδια στιγμή, οι Μπακς εξαγόρασαν και τυπικά το συμβόλαιο του Λάρι Σάντερς και τον άφησαν ελεύθερο, με τον ίδιο να μην δείχνει διάθεση να παίξει φέτος, λόγω προσωπικών προβλημάτων.

 

Τέλος, ο Κέντρικ Πέρκινς, θα δοκιμάσει να κατακτήσει το δεύτερο δαχτυλίδι πρωταθλητή στο Κλίβελαντ. Ο Αμερικανός σέντερ, πρωταθλητής το 2008 με τους Σέλτικς, έγινε ανταλλαγή από τους Θάντερ στην Γιούτα (αντί του Ενές Καντέρ), όμως αποδεσμεύτηκε άμεσα από τους Τζαζ και θα παίξει στους Καβς. Μάλιστα, ο ΛεΜπρον Τζέιμς τον καλωσόρισε με ένα tweet, γράφοντας: «Περιμένουμε τον Κέντρικ με ανοιχτές αγκαλιές! Ενθουσιασμένος που θα σε έχουμε μαζί μας, αδερφέ!». Και ο ίδιος ο Πέρκινς έδεινε ανυπόμονος να παίξει στο πλάι του “Βασιλιά”, απαντώντας στο σχόλιο. Οι Καβαλίερς προσθέτουν στη ρακέτα τους έναν ακόμη ρολίστα ψηλό, μετά την απόκτηση του Τιμοφέι Μοζγκόφ, που αντικατέστησε τον τραυματία Βαρεζάο.