Μεγάλα πλάνα έχουν για το ερχόμενο καλοκαίρι οι Λος Άντζελες Κλίπερς, αφού έχουν θέσει ως στόχο την απόκτηση του Καουάι Λέοναρντ ή του Κέβιν Ντουράντ, ή-αν αυτό είναι δυνατό-και των δύο. Υπάρχει χώρος, άλλωστε, για δύο μάξιμουμ συμβόλαια, αλλά υπάρχει και ο Τομπάιας Χάρις, ο οποίος κάνει καταπληκτική σεζόν και ενδέχεται να προσφερθεί σε εκείνον το ένα από τα δύο μάξιμουμ συμβόλαια.

Ο ιδιοκτήτης των Κλίπερς, Ντέιβιντ Μπάλμερ, θέλει να πάρει στο Λος Άντζελες τον έναν ή και τους δύο παίκτες, ώστε σε συνδυασμό με το νέο γήπεδο στο Ίνγκλγουντ, η ομάδα να είναι έτοιμη να διεκδικήσει μέσα στα επόμενα χρόνια το πρωτάθλημα. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην Αμερική, οι Κλίπερς στέλνουν σε παιχνίδια των δύο σταρ ανθρώπους τους για να τους παρακολουθούν.

Μένει να φανεί το τι θα επιλέξουν να κάνουν οριστικά στο Λος Άντζελες, αφού ναι μεν είναι ιδεατή η συνύπαρξη των Λέοναρντ και Ντουράντ στους Κλίπερς, όμως, όπως προείπαμε, υπάρχει και ο-εξαιρετικός τη φετινή σεζόν-Τομπάιας Χάρις, που κάνει την ομάδα του να σκέφτεται να επενδύσει μόνο σε έναν εκ των δύο σούπερσταρ, ώστε να του προσφέρει το δεύτερο μάξιμουμ συμβόλαιο που έχει τη δυνατότητα.