Με την trade deadline να απέχει μόνο οκτώ ημέρες (25/3), πολλές ομάδες θα ενισχυθούν ενόψει των Playoffs. Το Miami άρχισε σήμερα (17/3), με μία κίνηση που δεν πρόκειται να προκαλέσει θόρυβο, είναι όμως αρκετά ουσιαστική, καθώς η ομάδα της Φλόριντα θα βάλει στη μηχανή της τον πολύπειρο Trevor Ariza.

Σύμφωνα με το ESPN, η φιναλίστ των περσινών Τελικών και η Oklahoma City έδωσαν τα χέρια για μία ανταλλαγή που θα στείλει τον Ariza στο Miami και τον Meyers Leonard μαζί με ένα draft pick 2ου γύρου για το 2027 στην Thunder.

Ο 29χρονος σέντερ, που τιμωρήθηκε πρόσφατα από το Miami και το ΝΒΑ για τα αντισημιτικά σχόλια που έκανε ενώ έπαιζε video games, αναμένεται στη συνέχεια να μείνει ελεύθερος από την OKC.

Ο Ariza, από τη μεριά του, δεν έχει παίξει καθόλου κατά τη διάρκεια της σεζόν και βρίσκεται σταθερά στην injured list της Oklahoma City. Ο 36χρονος, πια, φόργουορντ είχε 11,0 πόντους και 4,8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο την προηγούμενη χρονιά στο Portland.

Μετά την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου trade, το Miami θα επικεντρωθεί και στο βασικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τον LaMarcus Aldridge.